Om meg

Kjære drømmekunde,

Er jeg en som kan hjelpe deg nå dine mål? 

Bli synlig. Skape vekst. Bygge business. 

Det kan godt hende. 

Hvis du eier eller leder en liten eller mellomstor bedrift og ikke har noen som “eier” markedsføringshatten, kan jeg tre inn som din markedssjef.  

Trenger du å bli mer synlig, ta den gule ledertrøya i bransjen din, enten som leder eller bedrift, så har jeg hjulpet mange som deg før, som kommunikasjonsrådgiver og tekstforfatter. 

Gjennom 20+ år har jeg satt B2B-bedrifter på kartet gjennom slagkraftig markedsføring, som både bygger merkevare over tid og som skaper kundehenvendelser på kort sikt. Jeg var (så vidt jeg vet) den første i Norge med inbound i stillingstittelen og har en spesiell forkjærlighet for HubSpot, som jeg har jobbet med siden 2014. 

Jeg har snaut ti års erfaring som markedssjef og CMO i selskaper innen konsulentvirksomhet, tekniske produkter, programvare og SaaS. (Noen av referansene mine kan du lese på forsiden.)

Jeg pleier å si at jeg er utdannet markedsfører, men at håndverket mitt er skrivekunsten. Som “ghostwriter” har jeg skrevet for både polfarere, toppledere, politikere, ingeniører og små og store merkevarer. 

På den personlige siden kan jeg nevne at jeg er lykkelig gift med June og pappa til tre herlige barn. Jeg er vestlending (ytresogning), men bor i Sarpsborg, som er et ille bra sted, spesielt på sommeren, da skjærgården her er fantastisk. 

I skrivende stund jobber jeg på deltid som konsulent i Amesto Growth. Det vil si at dersom du trenger et vekstteam i tillegg til en som meg, så kan jeg også tilby det gjennom samarbeidet med dem.  

Ellers tar jeg gjerne en prat med deg, digitalt eller over en valgfri drikk, for å høre  mer om deg og dine behov, for å se om vi kan være en god match.

Per nå har jeg åpning for å jobbe med én ny kunde.

Vi høres! 🙂